Prijava
Niste registrirani? Registrirajte se!
X
Zaboravili ste lozinku
X

Novosti

20.3.2017.

Atraktivne ponude u našem Outletu

Potražite najpovoljnije cijene na našoj novoj Outlet stranici! Ponuđena oprema je većinom potpuno nova, u originalnom pakiranju i nije korištena (osim ako je drugačije navedeno), no kako se radi o starijim uređajima koji su u End Of Life statusu ili ih uskoro mijenjaju noviji modeli, uz podršku vendora nudimo ih po izrazito sniženim cijenama.

25.4.2016.

Predstavljen je novi model IP DECT telefona SIP-W56P

Yealink W56P

Yealink W56P je nova generacija bežičnog SIP telefonskog sustava koji uspješno kombinira kvalitetu, pouzdanost i fleksibilnost.

Dodatno, Yealink W56P donosi uobičajene prednosti DECT svijeta kao što su dugo vrijeme razgovora, dugo trajanje baterije na čekanju i superiornu kvalitetu zvuka, pružajući idealan omjer uloženog i dobivenog, te se idealno uklapa u poslovna okruženja svih veličina.

Neke od istaknutih karakteristika novog modela su 2.4" 240 x 320 zaslon u boji s intuitivnim korisničkim sučeljem, HD kvaliteta zvuka, baterija koja pruža do 30 sati razgovora, te do 400 sati na čekanju. Dodatne prednosti novog telefona su podrška za brzo punjenje - 10 minuta punjenja omogućuje 2 sata razgovora, te podrška za punjenje putem USB-a, a tu je i standardni 3.5mm priključak koji omogućuje spajanje gotovo bilo kojih slušalica.

Ono što će posebno veseliti korisnike starijih modela, je kompatibilnost modela SIP-W56P i starijeg modela SIP-W52P (uz nadogradnju starijeg modela na novi firmware), čime će biti moguće kombinirati oba modela slušalica na jednoj bazi.

16.11.2015.

Nova tri proizvoda za video konferenciju

Yealink je predstavio tri dodatka svom rješenju za video konferenciju: VC110 All-in-One sustav za videokonferencije, novi HD video telefon VP-T49G i VC Desktop Software za sudjelovanje u video konferenciji putem računala.

Uz ove nove modele, rješenje za video konferenciju i kolaboraciju iz Yealinka sada pokriva sve scenarije korištenja, uključujući sobe za sastanke na centralnoj lokaciji (VC400), srednje velike i male konferencijeske sobe u udaljenim uredima (VC120 i VC110), stolni video (T49G) i mobilni video (VC Desktop). Također, cjelokupno rješenje je certificirano interoperabilno s velikim brojem vodećih cloud platformi za video sastanke.

VC110 All-in-One sustav za videokonferencije

VC110, sa svojim VCM60 bežičnim mikrofonom, savršeno pristaje u okruženje malih soba za sastanke. Sudionici video konferencije mogu uživati u full HD video iskustvu, dok su intuitivno korisničko sučelje i jednostavan all-in-one dizajn zaslužni za iznimno brzo podešavanje i puštanje u rad.

VP-T49G HD video telefon s zaslonom osjetljivim na dodir
Najnoviji flagship stolni telefon iz Yealinka demonstrira budućnost video kolaboracije na radnom stolu. VP-T49G koristi vodeće tehnologije za postizanje kvalitete videa i zvuka, a donosi bogate mogućnosti kao što su video konferencija s tri sudionika, ugrađen Wi-Fi i Bluetooth, snimanje zvuka i videa na USB itd.

Yealink VC Desktop Software
Ovaj software podržava 720P HD video i 1080P Full HD dijeljenje sadržaja. Iznimno je prilagodljiv i kompatibilan s drugim rješenjima (H.323/SIP, H.264 high profile). Korisničko sučelje je jednostavno i pregledno, te pruža izvrsno korisničko iskustvo, uz brzu instalaciju i automatske nadogradnje.

13.10.2015.

Novi entry level model serije T4X

Yealink SIP-T40P

Predstavljen je novi entry level model serije T4X - Yealink SIP-T40P. Cijenom prihvatljiviji od ostalih modela ove serije, bez kompromisa kada se radi o mogućnostima i karakteristikama, ovaj model predstavlja idealan izbor za organizacije koje žele vizualno unificirati telekomunikacijsku opremu kombinirajući snažnije modele telefona poput SIP-T46G ili SIP-T48G s novim entry level modelom, umjesto kao do sada - miješanjem uređaja T2X i T4X serija koji su međusobno odudarali dizajnom.

SIP-T40P je SIP telefon brojnih mogućnosti koje će zasigurno poboljšati svakodnevne poslovne procese i radnje. Uz revolucionarni novi dizajn, nudi fleksibilne i sigurne mogućnosti konfiguracije i provisioninga (telefon koristi standardne protokole enkripcije za provisioning i nadogradnje firmwarea, kako lokalno tako i udaljenim pristupom). Ovaj napredni IP telefon je intuitivno dizajniran vodeći računa o jednostavnosti korištenja. Dodatno, nudi programabilne tipke, napajanje putem mreže (Power over Ethernet - PoE), superiornu kvalitetu zvuka (HD), te pregledno korisničko sučelje.

« 1