Prijava
Niste registrirani? Registrirajte se!
X
Zaboravili ste lozinku
X

O nama

TEMP-home-box-pic1

Evol d.o.o. (ranije Sekortel d.o.o.) je tvrtka koja već više od 15 godina pruža napredna rješenja za poslovne komunikacije, što su prepoznali i renomirani proizvođači VoIP opreme, koji su nas imenovali svojim ovlaštenim i ekskluzivnim distributerom za područje Republike Hrvatske i susjednih zemalja.

Iz široke palete proizvoda proizvođača Yealink svojim partnerima u distribuciji i krajnjim kupcima nudimo VoIP rješenja sa najboljim omjerom kvalitete, cijene i mogućnosti na tržištu. Naše višegodišnje iskustvo, brojne reference, kreativnost i profesionalan odnos osiguravaju uspješnu suradnju sa partnerima, te zadovoljstvo klijenata koji uz nove tehnologije čuvaju vrijeme i novac istovremeno povećavajući efikasnost svog osoblja.

Naš svakodnevni kontakt sa odjelima razvoja proizvoda, marketinga i tehničke podrške u Yealinku omogućuje nam da na kvalitetan način podržimo naše partnere u nastojanjima da budu što konkurentniji u brzo rastućem tržištu VoIP komunikacija. Pridružite nam se još danas - postanite naš partner u distribuciji i iskoristite brojne pogodnosti koje donosi status ovlaštenog resellera.