BIH

Novosti

Novi telefoni certificirani za Microsoft Teams

Datum: 08.01.2019.

Yealink je dodatno proširio stratešku suradnju s Microsoftom, što je potvrđeno i službenom certifikacijom tri napredna modela konferencijskih (CP960) i stolnih (T58A, T56A) telefona za rad sa najnovijom generacijom kolaboracijske platforme Microsoft Teams.

Navedeni modeli su tako sada certificirani za rad sa raznim izvedbama Microsoft platformi: Teams / Office 365 / Skype for Business, te se jednostavnom promjenom firmwarea postiže potpuna kompatibilnost s odabranom verzijom platforme. Na ovaj način je partnerima (integratorima) i krajnjim korisnicima olakšana postupna migracija na najnovija komunikacijska rješenja uz pametno planiranje budžeta spoznaju da je njihova investicija sigurna za buduće nadogradnje.

Novi DECT modeli SIP-W53P/SIP-W53H

Datum: 14.09.2018.

Najnoviji bežični SIP DECT sustav Yealink SIP-W53P i dodatne slušalice SIP-W53H pružaju visoke performanse što ih čini idealnim izborom za mala, srednja, pa i velika poslovna okruženja. U kombinaciji s ukupno 8 slušalica, omogućuje superiornu mobilnost i fleksibilnost eliminacijom nepotrebnih kablova. Za bolju učinkovitost, ovaj sustav ne samo da podržava 8 SIP korisničkih računa i 8 istovremenih poziva, nego i dodatno ubrzava vrijeme pokretanja sustava i uspostavljanja veze, te skraćuje vrijeme potrebno za ažuriranje.

Uz podršku za Opus codec, W53P je dosljedan u pružanju profesionalne kvalitete zvuka, kako u uvjetima visoke, tako i u uvjetima niske propusnosti mreže. Osim udobnosti komunikacije bez žica, ovaj sustav uz veći broj linija, veću mobilnost, pruža i pravo bogatstvo funkcija na koje su korisnici već navikli na stolnim SIP telefonima.

Yealink DECT IP telefon W53P podržava učinkoviti provisioning i masovno puštanje u rad bez puno napora i gubljenja vremena uz Yealink RPS uslugu (Redirection and Provisioning Service), kao i mehanizam pokretanja koji omogućuje jednostavni Zero Touch Provisioning bez potrebe za kompleksnim ručnim postavkama - čineći ga idealnim kako za početne instalacije, tako i za redovna održavanja i nadogradnje uz smanjene troškove i uštede na vremenu.