HRV

Novosti

Nova T4U serija IP telefona

Datum: 26.08.2020.

Nova generacija Yealink IP telefona – T4U serija, uvelike poboljšava iskustvo poziva i učinkovitost rada zahvaljujući dva ugrađena USB priključka, Ultra HD kvaliteti zvuka, bržom brzinom odaziva i još naprednijim značajkama. Nova Yealink T4U serija kreirana s ciljem da postane moćan i pouzdan pomoćnik u modernom poslovanju.

 

Komunikacija najviše kvalitete bez ometanja

T4U serija IP telefona osigurava najvišu kvalitetu komunikacije bez ometanja zahvaljujući Yealink tehnologiji Acoustic Shield koja donosi inovaciju u industriji. Nadalje, korištenjem Yealink Optima HD tehnologije i dodavanjem Opus codeca već bogatom popisu podržanih vrsta kodiranja zvuka, Yealink T4U serija jamči HD kvalitetu zvuka i komunikaciju bez smetnji.

* Podrškom za Opus codec, Yealink T4U serija donosi bolju kvalitetu zvuka bez obzira da li se uređaj koristi u okruženju sa širokom propusnošću ili u lošijom uvjetima mreže, u usporedbi s drugim vrstama širokopojasnog ili uskopojasnog kodiranja zvuka.


Dva USB priključka, brojne mogućnosti proširenja

Svi modeli telefona T4U serije opremljeni su s dva USB priključka, što im omogućuje spajanje dva dodatka u isto vrijeme (Bluetooth dongle, Wi-Fi dongle, EHS40 adapteri za slušalice, USB slušalice ili USB memorije), čime se svaki telefon fleksibilno prilagođava različitim zahtjevima i scenarijima korištenja.

 

Modul za proširenje sa zaslonom u boji – EXP43 

Kada su opremljeni novim modulom za proširenje EXP43, telefoni T46U/T48U pružaju potpuno iskustvo rada sa zaslonima u boji, za razliku od prethodnog modula EXP40 koji podržava samo prikaz u sivim tonovima. Nadalje, kada se EXP43 priključi na telefon T43U koji nema zaslon u boji, sučelje modula EXP43 se automatski prilagođava kako bi pružilo ujednačeni prikaz modula i telefona.


Potpuno novi model T43U

Telefon nove generacije T43U donosi veliki zaslon od 3,7” i još višu razlučivost za potpuni pregled svih važnih informacija, a uz podrška za EXP43 module i razne druge USB dodatke, ovaj telefon će zasigurno biti prvi izbor mnogih profesionalnih korisnika.

Uskoro nova T3 serija IP telefona

Datum: 28.07.2020.

Nova Yealink T3 serija IP telefona predstavlja izrazito zanimljivu novost, posebice na tržištima koja cijene visoku kvalitetu i inovativnost uređaja, uz razumnu cijenu. Yealink se odlučio za moderan dizajn koje je započeo predstavljanjem T4 serije telefona, a na čiji stil se ugledala velika većina drugih proizvođača. Nove modele karakteriziraju superiorna HD kvaliteta zvuka, funkcija lokalne konferencije s 5 sudionika, podrška za EHS adapter za bežične slušalice, integracija s Yealink platformama za upravljanje velikim brojem uređaja, te brojne druge novosti koje osiguravaju vrhunsko iskustvo svakodnevne komunikacije i kolaboracije za svaku vrstu organizacija.

 

Yealink T3 phones

 

Bolje performanse, više mogućnosti

Opremljeni moćnom novim procesorom, modeli T3 serije osiguravaju visoke performanse i  nadograđene funkcionalnosti za još veću produktivnost i neometano izvršavanje svih zadataka. Zahvaljujući ovim karakteristikama telefoni T3 serije posjeduju mogućnost proširenja dodatnim uslugama u skladu sa zahtjevima korisnika.

Yealink T3 series features

 

Superiorni HD zvuk, bolja komunikacija

Za komunikaciju bez ometanja brine se vodeća Yealink Smart Noise Filtering tehnologija koja na inteligentan način eliminira pozadinsku buku, pružajući izvrsnu kvalitetu zvuka za sve sugovornike, bez neželjenih zvukova iz okoline.

Yealink T3 series noise filtering

 

Klasičan dizajn, praktični detalji

Dizajnirana od strane originalnog Yealink tima, T3 serija naslijedila je koncepte dizajna prethodnih generacija IP telefona koji su dodatno unaprijeđeni novim i modernim elementima. Napredni dizajn ovih telefona uključuje moderan izgled i ergonomske detalje čime početak korištenja i svakodnevni rad postaju jednostavni i orijentirani na korisnika.

Yealink T3 series additional features

 

Jedna platforma, jednostavno upravljanje

Dokazana pouzdanost i integracija s Yealink platformama za upravljanje uređajima, kao i korištenje unificiranog firmwarea, čine T3 seriju IP telefona iznimno jednostavnom za puštanje u rad, kao i daljnji nadzor i upravljanje veliki brojem različitih Yealink uređaja, čime se značajno smanjuju potrebe za intervencijama na različitim lokacijama što rezultira smanjenjem troškova.

Yealink Device Management Platform

 

Novi telefoni certificirani za Microsoft Teams

Datum: 08.01.2019.

Yealink je dodatno proširio stratešku suradnju s Microsoftom, što je potvrđeno i službenom certifikacijom tri napredna modela konferencijskih (CP960) i stolnih (T58A, T56A) telefona za rad sa najnovijom generacijom kolaboracijske platforme Microsoft Teams.

Navedeni modeli su tako sada certificirani za rad sa raznim izvedbama Microsoft platformi: Teams / Office 365 / Skype for Business, te se jednostavnom promjenom firmwarea postiže potpuna kompatibilnost s odabranom verzijom platforme. Na ovaj način je partnerima (integratorima) i krajnjim korisnicima olakšana postupna migracija na najnovija komunikacijska rješenja uz pametno planiranje budžeta spoznaju da je njihova investicija sigurna za buduće nadogradnje.