HRV

O nama

Evol d.o.o. (ranije Sekortel d.o.o.) je tvrtka koja već više od 15 godina pruža napredna rješenja za poslovne komunikacije, što su prepoznali i renomirani proizvođači VoIP opreme, koji su nas imenovali svojim ovlaštenim i ekskluzivnim distributerom za područje Republike Hrvatske i susjednih zemalja.

Yealink Gold Distributor

Već godinama posjedujemo status Gold Distributera za Yealink VoIP proizvode na području Hrvatske, Slovenije (Sekortel d.o.o.), Srbije (Senter d.o.o.), Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije, Kosova i Albanije.  Svojim partnerima u distribuciji i krajnjim kupcima nudimo VoIP rješenja sa najboljim omjerom kvalitete, cijene i mogućnosti na tržištu. Naše višegodišnje iskustvo, brojne reference, kreativnost i profesionalan odnos osiguravaju uspješnu suradnju sa partnerima, te zadovoljstvo klijenata koji uz nove tehnologije čuvaju vrijeme i novac istovremeno povećavajući efikasnost svog osoblja.

Naš svakodnevni kontakt sa odjelima razvoja proizvoda, marketinga i tehničke podrške u Yealinku omogućuje nam da na kvalitetan način podržimo naše partnere u nastojanjima da budu što konkurentniji u brzo rastućem tržištu VoIP komunikacija. Pridružite nam se još danas - postanite naš partner u distribuciji i iskoristite brojne pogodnosti koje donosi status ovlaštenog resellera.

Naziv: Evol d.o.o.
Sjedište: Buzinski prilaz 10, 10010 Zagreb
Osnivanje ustanove: 2004. g. Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080482586
MB: 1802844
OIB: 01156432877
PDV ID: HR01156432877
Poslovna banka: Raiffeisenbank Austria d.d.
Sjedište: Petrinjska 59, 10000 Zagreb
IBAN: HR2724840081103632495
Swift: RZBHHR2X
Uprava: Zoran Senčar (jedini osnivač)

 

O Yealinku

Yealink je proizvođač IP telefona i video konferencijskih sustava - u svijetu je broj 1 po broju isporučenih uređaja. U Yealinku dizajniraju i proizvode inovativne, visoko kvalitetne IP telefone koji imaju nizak karbonski otisak. Cilj Yealinka je ponuditi vrhunska tehnološka rješenja i najvišu razinu podrške partnerima i korisnicima.

Od 2001. godine, Yealink neprestano razvija najnajprednika komunikacijska rješenja u vidu IP telefona, IP video telefona, konferencijskih telefona, sustava za videokonferencije i raznih dodataka. Prisutni su u više od 140 zemalja svijeta i u većini njih postižu izvrsne tržišne rezultate.

Prioriteti Yealinka kao kompanije su kvaliteta, funkcionalnosti, jednostavnost korištenja, podrška partnerima i korisnicime, te konkurentna cjenovna politika. Kako bi ponudili komunikacijska rješenja za budućnost, Yealinkov izrazito veliki tim istraživanja i razvoja koji se sastoji od visokotalentiranih i iskusnih inžinjera je u potpunosti posvećen postizanju izvrsnosti.

Do danas, Yealink je prošao preko 100 testova interoperabilnosti ispunjavajući brojne zahtjeve za certificiranjem, koje postavljaju vodeći proizvođaći VoIP sistema i platformi. Yealink je tako tijekom godina razvio i bliske partnerske odnose s velikim brojem telekom operatera, kao što su Deutsche Telekom i njegove brojne podružnice, Telefonica, Vodafone, BT, AT&T, Telecom Italia, Verizon i brojni drugi lideri u industriji.